Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 3
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendi të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes të mbajtur me 17.5.2024

   I miratuar
  • 3. Diskutim rreth punës dhe agjendës së Komisionit

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendi të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes të mbajtur me 8.5.2024

   I miratuar
  • 3. Diskutim rreth listës së dokumenteve dhe listës së dëshmitarëve për hetim parlamentar

  • Rendi i ditës
  • 1. Konstituimi i Komisionit

   I miratuar
  • 2. Të ndryshme