Takim me komisionin për Ekonomi lidhur me mbikëqyrjen e Dialogut

Takim

KDI sot u takua me kryetarin dhe nënkryetaren e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti z.Ferat Shala, respektivisht znj. Jeta Statovci për të diskutuar mbi vazhdimësinë e mbështetjes teknike për komisionet parlamentare për të mbikëqyrur në mënyrë më efektive e dinamike zbatimin e marrëveshjeve që kanë derivuar nga dialogu Kosovë-Serbi, që bien në domenin e këtij komisioni