KDI publikon raport dhe infografikë në 8 vjetorin e Marrëveshjes së 19 prillit

8 vite pas arritjes së Marrëveshjes së Parë të Parimeve për Normalizimin e Marrëdhënieve Kosovë-Serbi, cila është gjendja e zbatimit?
- Cilat pika të marrëveshjes janë zbatuar?
- Cilat pika ende nuk janë zbatuar?
- E cilat janë zbatuar vetëm pjesërisht?
- Cilat marrëveshje tjera të dialogut kanë buruar nga Marrëveshja e Parë?
Detajet i gjeni në infografikë.
E një raport i zgjeruar i për nivelin e zbatimit mund t’a gjeni këtu