Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Bahrim Šabani

Bahrim Šabani

  • Partia KOALICIJA VAKAT (VAKAT)
  • Grupi ParlamentarMultietnik (Multietnik)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VIII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim • Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave2,234
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 29.09.1982
  • Kualifikimi Kriminalistikë dhe studime te sigurisë

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

174 nga 193 seanca

Rangimi: i 27-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet