Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Valon Ramadani

Valon Ramadani

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale, Zhvillim Rajonal dhe Media
  • Numri total i votave13,037
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 14.06.1984
  • Kualifikimi Administratë Publike

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

189 nga 193 seanca

Rangimi: i 3-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet