Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fitore Pacolli - Dalipi

Fitore Pacolli - Dalipi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë • Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim
  • Numri total i votave8,797
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 27.04.1982
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

85 nga 93 seanca

Rangimi: e 14-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet