Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Behgjet Pacolli

Behgjet Pacolli

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave11,645
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 30.06.1951
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

35%

67 nga 193 seanca

Rangimi: i 68-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet