Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arben Gashi

Arben Gashi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave10,390
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 02.02.1976
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

76 nga 93 seanca

Rangimi: i 30-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet