Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Rrezarta Krasniqi

Rrezarta Krasniqi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave5,529
  • Vendi i lindjes Vushtrri
  • Data e lindjes 26.11.1984
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

85%

167 nga 196 seanca

Rangimi: e 41-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet