Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Olivera Zdravković

Olivera Zdravković

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 19.01.1973
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

58%

74 nga 128 seanca

Rangimi: e 51-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet