Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Milan Kostić

Milan Kostić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale, Zhvillim Rajonal dhe Media
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 25.05.1986
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

37%

72 nga 196 seanca

Rangimi: i 70-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet