Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Zoran Mojsilović

Zoran Mojsilović

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave18,340
  • Vendi i lindjes Zubin Potok
  • Data e lindjes 17.08.1977
  • Kualifikimi Shkenca sportive

Pjesëmarrja në seanca plenare

0%

0 nga 0 seanca

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet