Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Abelard Tahiri

Abelard Tahiri

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes • Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti
  • Numri total i votave9,341
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 13.03.1983
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

81%

156 nga 193 seanca

Rangimi: i 47-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet