Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Xhavit Haliti

Xhavit Haliti

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, IV, V, VI, VIII
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave10,538
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 08.03.1956
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

77%

115 nga 150 seanca

Rangimi: i 48-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet