Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arbër Rexhaj

Arbër Rexhaj

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes
  • Numri total i votave14,345
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 16.12.1985
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

91 nga 93 seanca

Rangimi: i 4-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet