Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Drita Millaku

Drita Millaku

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VIII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave14,686
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 31.08.1971
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

38 nga 38 seanca

Rangimi: e 1-ra

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet