Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Milazim Salijaj

Milazim Salijaj

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim
  • Numri total i votave8,488
  • Vendi i lindjes Kaçanik
  • Data e lindjes 12.08.1963
  • Kualifikimi Gjeodezi

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

128 nga 128 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet