Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Luan Aliu

Luan Aliu

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave9,345
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 06.07.1983
  • Kualifikimi Kriminalistikë

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

186 nga 193 seanca

Rangimi: i 7-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet