Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ekrem Mustafa

Ekrem Mustafa

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 25.08.1979
  • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

180 nga 191 seanca

Rangimi: i 15-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet