Pyetjet parlamentare të: Hykmete Bajrami

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
23/02/2023 Financa
Cila është gjendja aktuale financiare e KEK-ut, KEDS-it, KESCO-s dhe KOSTT-it? Konkretisht, sa janë obligimet aktuale të KOSTT-it ndaj të tjerëve? Sa janë obligimet e të tjerëve ndaj KOSTT-it? Sa janë obligimet aktuale të KEK-ut ndaj të tjerëve? Sa janë
Lexo më shumë
Artane Rizvanolli Po