Pyetjet parlamentare të: Besian Mustafa

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
28/04/2022 Ekonomi
Faleminderit, kryetar! Përshëndetje ministre, Qeveria e Republikës së Kosovës ka ndarë një fond prej 95 milionë eurosh për të subvencionuar rritjen e çmimeve të energjisë elektrike. Deri më tani, Qeveria e Republikës së Kosovës nuk ka sqaruar se do t&rsq
Lexo më shumë
Artane Rizvanolli Po
28/04/2022 Ekonomi
Ministre, kurdo që do të vije koha që të disbursohen ato 97 milionë euro, kujt do t’i disbursohen, familjeve dhe bizneseve apo KEK-ut, KOSTT-it, kujt? Faleminderit!
Artane Rizvanolli Po