Pyetjet parlamentare të: Driton Selmanaj

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
22/02/2022 Punë të Jashtme
Faleminderit, kryetar! E nderuara ministre, Marrëveshja e zotimeve e nënshkruar në Uashington, më 4 shtator 2020, në pikën e 15-të të saj parashihte, citoj: “Kosova do të pajtohet të zbatojë një moratorium njëvjeçar për të mos kërkuar anëtarësim të
Lexo më shumë
Donika Gërvalla Po
22/02/2022 Punë të Jashtme
Faleminderit, kryetar! Në fakt, vërtet është vështirë ta matim, ose të them të japim vlerësime rreth asaj, a është ndalë aktiviteti i Serbisë për këtë temë, por e vërteta është që s’ka pasur asnjë çnjohje gjatë kësaj periudhe, që ne jemi marrë vesh
Lexo më shumë
Donika Gërvalla Po
14/07/2022 Punë të Brendshme
Unë e kam shtruar këtë çështje para tre muajsh me shpresën që do të marrë zgjidhje, po si duket kjo do të jetë një sagë e gjatë. Ka më shumë se katër muaj që qytetarët e Republikës së Kosovës kanë probleme të udhëtimit në territorin e shtetit të Austrisë
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
14/07/2022 Punë të Brendshme
Në fakt, kam pyetje shtesë. Unë nuk e mora përgjigjen e duhur ministër. Unë nuk ju pyeta për veprimet që shtetet e tjera t’i njohin përjetësisht patentëshoferët që i lëshojmë sot. Kosovarët për njëzet vjet nuk kanë pasur telashe nëpër Austri të kal
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
23/02/2023 Punë të Jashtme
Më 8 shkurt 2023, gjatë vizitës në Malin e Zi, presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, sa i përket çështjes së marrëveshjes për demarkacionin me Malin e Zi, deklaroi se, citoj: “Sa u përket kufijve, për mua kjo çështje ka përfunduar në Parlament para
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
09/03/2023 Dialog
Cili është vlerësimi i Qeverisë së Kosovës për këtë raport dhe a cenon sovranitetin e Republikës së Kosovës studimi i fizibilitetit për liqenin e Ujmanit?
Albin Kurti Po