Pyetjet parlamentare të: Albena Reshitaj

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
24/06/2021 Financa
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, Kosova tash e njëzet vite nga përfundimi i luftës dhe kaq vite pas pavarësisë, ende nuk ka arritur të ndërtojë sistem të mirëfilltë pensional. Ne e dimë që janë mbi njëzet skema pensio
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po