Pyetjet parlamentare të: Fadil Nura

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
26/04/2021 Drejtësi
Zoti kryeministër, sipas njoftimit zyrtar të datës 12.04.2021, në një takim të ngrohtë dhe miqësor keni pritur përfaqësuesin special të Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, zotin Zahir Tanin. Sipas njoftimit zyrtar, ai ju ka përgëzuar për
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
20/05/2021 Drejtësi
: Faleminderit, kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Zoti kryeministër, para një viti, më saktësisht më 26 shkurt 2020, si kryeministër i Republikës së Kosovës patët thirrur një konferencë të jashtëzakonshme për media, me të cilën deno
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
20/05/2021 Drejtësi
Zoti kryeministër, një marrëveshje që referohet marrëveshje ka dy titullarë, unë nuk thashë që e keni akuzuar Sekretarin e Përgjithshëm, por Sekretari i Përgjithshëm përfaqëson NATO-n në Kosovë dhe, si e tillë është një marrëveshje zyrtare që është e dat
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
03/06/2021 Anti-Korrupsion
Faleminderit, kryesuese! Të nderuar kolegë, Kabinet qeveritar, Zoti kryeministër, Gjatë gjithë kohës sa ishit në opozitë keni denoncuar, kritikuar punësimet me afërsi familjare e politike në institucionet e ndryshme publike. Këtë gjë e shndërruat në kauz
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
11/06/2021 Punë të Brendshme
Faleminderit, kryetar! Kolegë deputetë, Është në fakt seanca e dytë që zoti Sveçla nuk është i pranishëm, uroj që të paktën Qeveria t’ia di lokacionin, sido që të jetë, meqenëse është procedurë sipas Rregullores, unë do ta shtroj pyetjen dhe s
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Jo
02/08/2021 Ekonomi
I gjithë aktiviteti politik i Lëvizjes Vetëvendosje që prej themelimit dhe juve si udhëheqës i saj ka qenë i bazuar në nevojën që për masa reciproke në mes Republikës së Kosovës dhe Serbisë. Madje, ai ishte zotimi juaj më i përsëritur edhe para zgjedhjev
Lexo më shumë
Albin Kurti Po