Pyetjet parlamentare të: Eliza Hoxha

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
28/03/2022 Kulturë
I nderuar ministër, Galeria e Kosovës ka mbi një vit e gjysmë që është pa drejtor dhe jo vetëm, është e Teatri i Kosovës dhe institucionet e tjera që tash e sa kohë janë me ushtrues detyre. Më 22 shtator 2021 është shpallur konkursi për drejtorin e Galer
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Po