Pyetjet parlamentare të: Floretë Zejnullahu

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
02/08/2021 Infrastrukturë
I nderuar ministër, Rruga nga Prishtina për Podujevë është ndër rrugët më të ngarkuara në vend. Mijëra vetura e bëjnë këtë rrugë çdo ditë dhe ky numër rritet gjatë sezonës së verës, kur bashkatdhetarët tanë kalojnë nga pika kufitare në Merdar. Zgjerimi i
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
02/08/2021 Infrastrukturë
Çka do të bëni ju për shpronësimet dhe për sa kohë planifikoni që kjo rrugë të përfundojë në tërësi, sepse me dinamikën që po zhvillohen punimet kjo rrugë do të zgjasë edhe dhjetë vjet dhe nuk do të ndërtohet. Faleminderit!
Liburn Aliu Po
02/08/2021 Infrastrukturë
Banorët e Podujevës ballafaqohen çdo ditë me mungesë të ujit të pijes. Ujin po e sigurojnë nga burime natyrore, puse që i hapin vetë, ose duke e blerë atë. Madje, në shumë pjesë të Podujevës banorët janë detyruar edhe të bartin ujë prej largësisë. Shumë
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
30/06/2022 Komunikacion
Pyetja ime ka të bëjë me mbylljen e Terminalit Doganor në Podujevë dhe diskriminimin e vazhdueshëm që po i bëhet prej kësaj Qeveria asaj treve. Partia juaj udhëheq jo vetëm në nivel qendror, po edhe nivel lokal atje dhe besimi i madh që ju kanë dhënë qyt
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
14/07/2022 Financa
I nderuar ministër, Me një vendim të datës 17 qershor 2022, Qeveria e Kosovës ka vendosur të mbyllë Terminalin Doganor në Podujevë. Mbyllja e këtij terminali në njërën nga pikat kufitare më të rëndësishme 28 për bizneset anembanë Kosovës, e sidomos ato q
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po
16/02/2023 Ekonomi
Pasi qendra ICK varet nga donatorët për qëndrueshmërinë e saj, edhe pse krijon vende pune, krijon biznese e ofron trajnime të shumta dhe i përgatit të rinjtë e Kosovës për tregun global të punës dhe ata po na bëjnë krenarë çdo ditë me arritjet e tyre nëp
Lexo më shumë
Rozeta Hajdari Po