Pyetjet parlamentare të: Shqipe Mehmeti - Selimi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
02/08/2021 Infrastrukturë
Më 12 maj të këtij viti nën kryesimin tuaj është mbajtur mbledhja e parë e nivelit të lartë e komitetit ndërministror për koordinimin e procesit për zgjedhjen e projektit dhe monitorimin e procesit të implementimit të projektit për kompleksin memorial &l
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
25/11/2021 Punë të Brendshme
Faleminderit, kryetar! I nderuar kryeministër, Kabinet qeveritar, Çështja është se tash e disa muaj qytetarët e Kosovës nuk po arrijnë të pajisjen me letërnjoftime. Për shkak të mungesës së materialit për këtë dokument, qytetarët ankohen se po pre
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
02/02/2023 Infrastrukturë
Gjendja e sinjalistikës rrugore ka ndikuar në rritjen e shkallës së aksidenteve në rrugë. Përplasjet e trenave me makina në kryqëzime të shinave me rrugën automobilistike, në shumicën e rasteve janë shkaktuar si pasojë e mospasjes së një sistemi të pranu
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
06/10/2023 Siguri
A ka në plan Qeveria të ndërmarrë hapa konkretë në adresimin e çështjes për qarkullimin e veturave të papërkthyera dhe bartjes së pronësisë në mënyrë joformale, për të siguruar që qytetarët të mund të regjistrojnë veturat e tyre të reja pa pengesë dhe nj
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po