Pyetjet parlamentare të: Mirlinda Sadiku

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
11/06/2021 Arsim
Përshëndetje për kryesuesin e seancës! Zëvendëskryeministër, Kabinet Qeveritar, Deputetë, Shkolla Halil Alidema në Pozharan të Vitisë ka filluar së ndërtuari qysh në vitin 2016, konform memorandumit Ministria e Arsimit, Ministria e Administratës Publike,
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
22/07/2021 Sport
Faleminderit, kryetar! Përshëndetje për kryeministrin, Kabinet qeveritar, Të gjithë ju të pranishëm, Edhe unë i bashkëngjitëm urimit për mërgatën. Respekt të pafund për kontributin e tyre. Megjithatë, do ta bëj pyetjen për shkak se është në interes të sp
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Jo
16/07/2021 Infrastrukturë
Po shihet që ka një problematikë shumë të madhe sa u përket ujërave, edhe në Podujevë dhe gjithandej Kosovës. Po shpresoj e po besoj që do të adresohet çështja me shumë rëndësi, uroj që Deçani të mos na përsëritet më asnjëherë. Pyetja që do ta parashtroj
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
25/11/2021 Financa
Përshëndetje, kryetar i Kuvendit! Nënkryetar, I nderuar kryeministër, Kabinet qeveritar, Kolegë, Qytetarë të Republikës, Po shihet që ka nevojë edhe Kuvendi për të investuar, pasi jemi te ndarjet buxhetore, në pikën tjetër. I nderuar ministër, Në Kosovë
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po
26/05/2022 Bujqësi dhe Blegtori
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Kabinet qeverisës, Kolegë deputetë, I nderuar ministër,Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në fillim të vitit 2021 ka lidhur marrëveshje të mirëkuptimit për bashkëfinancim të projekteve Ndërtimi dhe re
Lexo më shumë
Faton Peci Po
07/07/2022 Arsim
Kolegë deputetë, Ministra, gjithë ju të pranishëm. E nderuara ministre, Vlerësimi i realizimit të Planit Strategjik të Arsimit të Kosovës, për vitet 2011-2016 dhe 2017 - 2021, si dhe programeve të arsimit parauniversitar, arsimit profesional, arsimit të
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po