Pyetjet parlamentare të: Arijeta Rexhepi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
02/08/2021 Arsim
Në komunën e Gjilanit ka kohë që është duke u ndërtuar Shkolla e Mesme e Muzikës. Edhe pse me shumë vonesë, kjo shkollë ende nuk është funksionalizuar. E njëjta duke u ndërtuar ka filluar edhe të dëmtohet. Gjithashtu, nga të reshurat e shiut brenda objek
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
04/10/2021 Sport
Me vite të tëra qeveritë e kaluara u kanë premtuar qytetarëve gjilanas ndërtimin e një stadiumi modern dhe sipas standardeve të UEFA-s, në qytetin e Gjilanit. Një fushë e tillë moderne për të gjithë futbolldashësit është e domosdoshme në qytetin e Gjilan
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Po
04/10/2021 Sport
Por para një viti kryetari i komunës, Lutfi Haziri, ka deklaruar se projekti i stadiumit do të kalojë nën menaxhimin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, duke i justifikuar kështu ndërprerjet e punimeve. Pra, i nderuar ministër, A është ky proje
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Po
04/10/2021 Kulturë
Në raportin vjetor të punës për vitin 2020 të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore theksohet mungesa e vlerësimit të projekteve të trashëgimisë kulturore dhe domosdoshmëria që këto vlerësime të bëhen vetëm nga ky institucion. Në Ligjin për trash
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Po
13/12/2021 Kulturë
Faleminderit, i nderuari kryetar i Kuvendit! I nderuari kryeministër Kurti, Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë, 26 Në kuadër të pakos së ringjalljes ekonomike, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka bërë thirrje publike për o
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Po
07/04/2022 Arsim
Faleminderit, kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë, Qeveria e Kosovës për herë të parë ka ndarë grant për mësimdhënësit me problem shëndetësor. Granti me vlerë prej 1 700 000 euro është mirëpritur nga mësimdhënësit që kanë
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
19/05/2022 Arsim
Faleminderit, kryetar! I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë, Në programin qeverisës është paraqitur si projekt me prioritet mësimi dual dhe zbatimi i tij në kushtet e Kosovës. Marrë parasysh referencat e shpeshta në boshll
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
22/06/2022 Kulturë
Faleminderit, kryetar! I nderuar kryeministër, Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë, Mbrojtja dhe kultivimi i trashëgimisë kulturore në Kosovë, është fusha më delikate dhe më e cenuar ndër vite. Ka shumë pritje në lidhje me daljen n
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Po
14/07/2022 Arsim
Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë, Studentët shpenzojnë të ardhurat e tyre për t’u arsimuar, por pavarësisht shpenzimeve, mundin e bërë, si dhe kohën e kaluar, në fund të studimeve disa nga ta u pajisen me diploma të pavlef
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po