Pyetjet parlamentare të: Adnan Rrustemi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
27/05/2021 Drejtësi
Faleminderit, kryetar! Të nderuar ministra, Të nderuar deputetë, Kam një pyetje për ministren e Drejtësisë, zonjën Albulena Haxhiu. Vitin e kaluar, e nderuara ministre, e kishit anuluar procesin e provimit të noterisë me arsyetimin se ky proces ka qenë i
Lexo më shumë
Albulena Haxhiu Po
27/05/2021 Drejtësi
E nderuar ministre, Në radhë të parë po më intereson se a ka ndonjë komunë në Kosovë ku nuk ka fare noterë të licencuar. Dhe, e dyta, po ashtu keni përmendur dhe paralajmëruar se do të merreni me çështjen e tarifave për noterë dhe përmbaruesit. Çf
Lexo më shumë
Albulena Haxhiu Po