Pyetjet parlamentare të: Jahja Koka

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
26/04/2021 Financa
Zonja dhe zotërinj, Jemi dëshmitarë të një dukurie sa të dhimbshme, aq edhe të rrezikshme, që manifestohet në udhëkryqe afër semaforëve, në të gjitha anët e Kosovës. Disa fëmijë lypës, disa dhe foshnja në duart e nënave, pothuajse gjithë të zhveshur, kur
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po
11/06/2021 Punë të Brendshme
Faleminderit! Zonja dhe zotërinj, Flitet shumë shpesh për qentë endacakë, të cilët me shumicë gjinden në rrugët tona dhe është shumë shpesh me frekuencë shumë të lartë përfundojnë fëmijët në spitale. Domethënë, ekziston një agresivitet i tyre. Unë kam pa
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Jo
20/01/2022 Sociale
Unë edhe një herë desha ta ngre një problem shumë serioz, që është aq i shëmtuar dhe i rrezikshëm që unë e shikoj me dhimbsur dhe empati të veçantë, janë disa lypës dhe të hendikepuar, si tollovi aty rreth semaforëve dhe vazhdimisht kjo dukuri përsëritet
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
20/01/2022 Punë të Brendshme
Faleminderit, kryetar! Po ashtu, desha të përsëris pyetjen tjetër, e cila është thënë edhe legjislaturën paraprake, por përderisa faji hidhet herë në nivelet qendrore, herë në nivelet komunale, numri i qenve endacakë po rritet vazhdimisht edhe po rritet
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
07/04/2022 Financa
Kabinet qeveritar, Zonja e zotërinj, Qytetarë të nderuar, Menjëherë pas luftës ishte një situatë shumë e rëndë dhe natyrisht dinamika e mplakjes së njerëzve ishte shumë intensive. Sidoqoftë, ata pleq të cilët ishin në moshë mbi 65-vjeçare donin të merrni
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po
19/05/2022 Arsim
Faleminderit, zoti kryetar! Ministra, Qytetarë të nderuar, Kolegë deputetë,Meqë çështja për të cilën duhet të pyes konsideroj është me rëndësi të veçantë, kam dëshirë që të sensibilizoj situatën e punësimit të disa të rinjve përkatësisht të ripërtëritjes
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
14/10/2022 Infrastrukturë
Pyetja ime është lidhur me rrugën Gjakovë-Prishtinë që kalon nëpër Rakovinë. Është kjo rrugë që ka filluar para 4 vjetëve. Kjo rrugë është me katër korsi, por që siç duket do të vazhdon edhe nja 4 vjetët ardhshme. Është rrugë që është shumë më
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
23/02/2023 Arsim
Kur është fjala për humbje, e dimë që është humbur një përqindje e mësimit. Meqenëse është humbur një pjesë e mësimit, mendoj që ajo hallkë, e cila në zinxhirin mësimor dhe kontinuitetit logjik, pedagogjik dhe shkencor të nxënësve, të filizave tonë të ar
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
07/03/2024 Infrastrukturë
Nëse ka mundësi të na informoni, a ka shpresë të rregullohet sinjalizimi i rrugës që vjen prej Botushës?
Liburn Aliu Po