Pyetjet parlamentare të: Shemsedin Dreshaj

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
25/11/2021 Financa
Faleminderit, kryetar! I nderuar Kabinet qeveritar, Kryeministër, Deputetë, Agjenda legjislative këtë vit disa herë na është ndryshuar prej fillimit të punës së këtij Parlamenti e deri më sot. Së fundmi, nga agjenda përfundimtare e deponuar më 27 tetor 2
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po
14/04/2022 Infrastrukturë
Faleminderit, kryetar! I nderuar kryetar i Parlamentit, Kryeministër, Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Qytetarë të Kosovës, Arsyeja pse sot kam bërë një pyetje parlamentare dhe atë drejtuar kryeministrit Kurti, është për shkak se unë vij nga një r
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
22/06/2022 Dialog
Faleminderit, kryeparlamentar! I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar qytetarë, Ju e dini që unë kam prejardhjen prej Pejës, më saktë, vij nga Rugova, një vatër me traditë për shumë çka. Arsyeja pse unë e kam ngritur këtë pyetje dhe këtë çështje është p
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
30/06/2022 Shëndetësi
I nderuar kryeministër, Kabinet qeveritar, Media, Pyetja ime është mjaft specifike dhe është mjaft e detajuar, por meqenëse veç u bë seanca e dytë dhe ministrin nuk e kemi këtu, atëherë do të kisha pasur mundësinë që të marr ndonjë përgjigje me shkrim ng
Lexo më shumë
Rifat Latifi Jo
29/09/2022 Shëndetësi
Qeveria e Luksemburgit është shprehur e interesuar të ndërtoj objektin e "Odave tëProfesionistëve Shëndetësorë". Pyetja ime për juve është: a keni informata për këtë iniciativë? Nëse po, ku është procesi? Pra, ku jemi në këtë proces? Dhe e trat
Lexo më shumë
Rifat Latifi Po
23/12/2022 Shëndetësi
Pse personat mbi moshën 65 vjeçe nuk e kanë këtë të drejtë për sigurime shëndetësore dhe si e shihni në strategjinë tuaj zgjidhjen për këta persona?
Albin Kurti Po
23/12/2022 Planifikim Hapesinor
Një javë më parë, pra kjo pyetje ka pritur një kohë, dhe një javë më parë Policia e Kosovës ka prangosur dy vëllezër në Dugajevë të Rugovës, të cilët kanë qenë duke bërë renovimin e Kullës qindvjeçare, trashëgimi e stërgjyshit Pyetja për ministrin Ali
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po