Pyetjet parlamentare të: Enver Dugolli

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
24/06/2021 Siguri
Faleminderit, zoti kryetar! I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, I nderuar zoti ministër i Mbrojtjes, zoti Mehaj, Tash së voni jemi njoftuar se gjatë procesit të rishikimit të buxhetit ju keni arritur të identifikoni disa kode buxhetore, të
Lexo më shumë
Ejup Maqedonci Po
24/06/2021 Siguri
Zoti ministër, Unë të përgëzoj për këtë punën e deritanishme, por më intereson që a do të vazhdojë prapë ky trend i punës, i cili fokusohet në rolin primar të Forcës së Sigurisë së Kosovës, ruajtjen e 27 sovranitetit dhe integritetit territorial. Pra, a
Lexo më shumë
Ejup Maqedonci Po
07/07/2021 Arsim
Zoti kryetar, Kabinet qeveritar, Zoti kryeministër, Të nderuar kolegë deputetë, 23 Të dashur qytetarë, Lëvizja Vetëvendosje në programin e saj për arsimin është zotuar se do t’i kushtojë rëndësi të madhe shkollimit profesional, shkollave profesiona
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
25/11/2021 Drejtësi
Faleminderit, zoti kryetar! Zoti kryeministër, Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Shërbimi Korrektues i Kosovës është një nga agjencitë me rëndësi të veçantë në fushën e sigurisë dhe të drejtësisë. Megjithatë, nevojat dhe kushtet e punës së z
Lexo më shumë
Albulena Haxhiu Po
13/12/2021 Punë të Brendshme
Faleminderit, zoti kryetar! I nderuar kryeministër Kurti, Kabinet qeveritar, 28 Të nderuar kolegë deputetë, Ditë më parë, në media ndërkombëtare, por edhe në ato vendore, është publikuar raporti i organizatës Transparency International Defences Security
Lexo më shumë
Ejup Maqedonci Po
13/12/2021 Punë të Brendshme
Faleminderit, kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, I nderuar zoti ministër Sveçla, Agjencia për Menaxhimin e Emergjencave që disa vite radhazi ballafaqohet me çështjen rreth statusit të zjarrfikësve, për pasojë të vakumit institucional
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
24/02/2022 Kulturë
Faleminderit! Meqë është seanca e dytë që nuk është ministri, unë po e bëj pyetjen. Rasti i familjes Elshani nga Korotica e Ulët, më saktësisht, i familjes së poetit dhe shkrimtarit të mirënjohur Ymer Elshani, është një nga tragjeditë më të mëdha kombëta
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Jo
19/05/2022 Drejtësi
Faleminderit, kryetar! Meqë ministrja ka lajmëruar me kohë se është në një takim të rëndësishëm me Komisionin e Venecias, unë po e lexoj pyetjen, për shkak se pres përgjigje zyrtare për këtë pyetje. I nderuar kryetar, Të nderuar ministra të Kabinetit qev
Lexo më shumë
Albulena Haxhiu Jo
27/10/2022 Drejtësi
Ashtu siç e dini, në burg e Dubravës është ndërtuar një monument për përkujtimin e dëshmorëve e martirëve që ranë në masakrës e Dubravës, mirëpo ai monument është shndërruar në monument të burgosur, për shkak se familjarët, të mbijetuarit që shkojnë për
Lexo më shumë
Albulena Haxhiu Po
07/03/2024 Planifikim Hapesinor
Banorët e qytetit të Skënderajtqë kanë pësuar dëme nga kjo ndërhyrje në rrugë i janë drejtuar ministrisë për trajtimin e tyre dhe neglizhencën e pushtetit lokal, a mund të na tregoni cilat janë masat që ministria juaj mund t’i ndërmarrë apo planifi
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
07/03/2024 Infrastrukturë
A mund të na tregoni se deri ku keni arritur me shpronësimin e pronave për projektin Kamoran-Drenas-Skenderaj, si dhe a mund të na tregoni se si po ecën deri tani plani i këtij projekti? A janë duke u realizuar punimet 41 konform planit dinamik, apo kanë
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
06/10/2023 Shërbime Publike
A ka ndonjë mundësi që të evitohet problemiqë po shkaktohet nga reshjet e shiut, në mënyrë që qytetarët të kenë furnizim me ujë në mënyrë të rregullt? Dhe e dyta është: a është menduar ndonjë investim në kapacitete filtrues?
Artane Rizvanolli Po