Pyetjet parlamentare të: Hisen Berisha

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
18/11/2021 Punë të Brendshme
Po! Gjatë zhvillimeve që ka pasur në veri në shtatorin e këtij viti, Kryeministri gjatë bllokadës në Bërnjak e Jarinjë ka folur edhe në media drejtpërdrejt, por edhe në postimin e tij në faqen e tij virtuale për dy fotografi dhe i ka përshkruar biografit
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
18/11/2021 Punë të Brendshme
I nderuar kryeministër, Unë po nisem nga një fakt se nuk është vepruar, nuk është çështja veç te procedimi, por veprimi ndaj elementit kriminal, të cilin ju e keni pasqyruar me foto dhe me biografi kriminale. Dhe, prezenca e tyre, sipas fotove që keni pr
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
13/12/2021 Drejtësi
: I nderuar kryeministër! Për shkak të procedimit burokratik që e kanë pyetjet, po kalojnë temat, por ka më se njëzet vite që dukuria për të cilën e kam shtruar pyetjen, ka hyrë në fjalorin e përfaqësuesve politikë, të cilët si duket në mungesë të një vi
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
13/12/2021 Drejtësi
Insistimi është në atë se çka është bërë që ata të mos cilësohen si terroristë, sepse në këtë seancë në këtë Kuvend është debatuar në këtë fushë. E dyta, tash një sugjerim të përgjithshëm, ndoshta z. Zemaj nuk i pëlqen, por librat e shenjtë profetikisht
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
24/12/2021 Drejtësi
: I nderuar kryetar, Të nderuar deputetë, Ministra, Media, Po, pyetja ime motivohet nga fakti se kur Kosova e pavarur u paraqit si një formulë e rrezikshme për atë që na mbante të okupuar, për shkak se u përkrah edhe nga Perëndimi dhe të gjithë. Atëherë,
Lexo më shumë
Albulena Haxhiu Po
24/12/2021 Arsim
Gjatë lëvizjeve tona si deputetë jemi përballur me situata, me ankimime e paraqitje problemesh të ndryshme në zona të ndryshme. Ajo që më ka shqetësuar shumë ka qenë gjendja e shkollave nëpër zonat rurale, jo vetëm në aspektin infrastrukturor, sepse kjo
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
24/12/2021 Arsim
Pyetja ime konsistonte në situatën në shkollat në zonat rurale, në kuadrat dhe në mësimmbajtjen, në zëvendësimet e orëve. Unë kam parë situatë kur një mësues mban mësim në katër nivelet, në të parën deri në të katërtën. Kjo është një absurditet i llojit
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
29/09/2022 Drejtësi
Cila është rrjedha ose epilogu i pritshëm i procesit juridik për zbardhjen e rastit Dehari?
Albulena Haxhiu Po