Pyetjet parlamentare të: Isak Shabani

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
22/06/2022 Infrastrukturë
E kam një pyetje për ministrin. Magjistralja Podujevë-Prishtinë është bërë një nga rrugët më problematike dhe më të kobshme për drejtuesit e automjeteve dhe të udhëtarëve, si dhe kjo rrugë tanimë njihet edhe me ermin si “rruga e vdekjes”. Jan
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
22/06/2022 Infrastrukturë
Zoti ministër, po më intereson te rastet që kanë përfunduar me fatalitet. Po thua diku 57 qytetarë kanë pësuar me vdekje. Po më intereson a janë përfshirë këto të dhëna vetëm në momentin që ka ndodhur rasti, apo a keni edhe të dhëna që pas lëndimeve apo
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
08/02/2024 Sociale
A janë duke u plotësuar kërkesat dhe nevojat e veteranëve, invalidëve dhe familjeve të dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës?
Hekuran Murati Po
08/02/2024 Financa
A janë kompensuar qytetarët e dëmtuar për humbjet e tyre në ekonomitë familjare, prona dhe biznese, si rezultat i vërshimeve të 20 janarit të vitit 2023?
Hekuran Murati Jo
07/03/2024 Infrastrukturë
Pyetja ka të bëjë me ndërtimin e ujësjellësit të Orllanit. Këtë pyetje e kam bërë që një kohë të gjatë. Një komision kur ke raportuar, ke thënë në muajin tetor se ky ujësjellës ka përfunduar. Por, ndërkohë u vërtetua që fare s’ka përfunduar, se ujë
Lexo më shumë
Liburn Aliu Jo
06/10/2023 Infrastrukturë
Pyetja ime ka pasur të bëjë për ministrin e Mjedisit, i cili ka dhënë një përgjigje në komision, por për të cilën nuk jam i kënaqur. Ka të bëjë me ndërtimin e ujësjellësit në Orllan, i cili projekt nuk ka përfunduar.
Liburn Aliu Jo