Deklarimet

  Emri Sektori Çështja
  Drejtësi
  Faleminderit, i nderuar kryetar Konjufca! Të nderuar zëvendëskryeministra, ministra, Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuar media, Qytetarë, bashkatdhetarë, Mirë se keni ardhur në Kosovë! Sot është 22 korriku, një ditë e veçantë në kalendarin e sh
  Lexo më shumë
  Punë të Jashtme
  Të nderuar deputetë, Të dashur bashkatdhetarë, Kryeministër, mirë se u ktheve në Republikën e Kosovës, shpresojmë që qëndrimi yt 14-ditor në bregdetin e Greqisë dhe në bregdetin e Francës po ta jep një farë busti, një farë shtytje për të fillua të hy
  Lexo më shumë
  Dialog
  Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Kryeministër, qysh të shkoj takimi me Vuçiqin, po ju pyes, sepse juve nuk po ju bie ndërmend që të bashkëpunoni me opozitën e të respektoni institucionin e Kuvendit të Republikës
  Lexo më shumë
  Infrastrukturë
  Mirëmëngjesi, të nderuar deputetë! Kabinet qeveritar, Qytetarë të Kosovës, Media, Po ashtu, vëllezër e motrat tona nga diaspora që janë sot me neve. Sot unë i kam dy pyetje dhe dilema shqetësuese që janë të pranishme në vendin tonë për disa ditë.
  Lexo më shumë
  Shëndetësi
  Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! I nderuar kryeministër, I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Ju qytetarë të nderuar të Republikës së Kosovës, në veçanti bashkatdhetarë, të cilët këto ditë edhe po e vizitojnë institucionin më të
  Lexo më shumë
  Kulturë
  Faleminderit, kryetar i Kuvendit! I nderuar Kabinet qeveritar, Kryeministër, Të nderuar përfaqësues të mërgatës sonë, Deputetë të Parlamentit të Kosovës, Zoti kryeministër, gjatë kohës që ju keni parakaluar në tepihun e kuq, në tapetin e kuq në Fes
  Lexo më shumë
  Shërbime Publike
  Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Kryeministër, 12 Është e udhës të thuhet mirë se ke ardhur, me të vërtetë një kryeministër i vendit, i cili mungon për një kohë të gjatë, ndoshta duhet ta kishte arsyen e vet, por e paarsyeshme është mungesa e Qev
  Lexo më shumë
  Infrastrukturë
  : I nderuar kryetar Konjufca! I nderuar Kabinet qeveritar, Kryeministër Kurti, Të nderuar deputetë, 13 Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Dëshiroj të rikthej në diskursin parlamentar dhe po ashtu, të ngre në vëmendjen e ministrit Liburn
  Lexo më shumë
  Bujqësi dhe Blegtori
  Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Sot është hera e dytë që po e ngre si temë shqetësimet e bujqve dhe vonesat për subvencione. Nga vizita e fundit në Rahovec dhe takimet me fermerë, ata ndjehen të harruar nga dora e shtetit. Bile, si kërk
  Lexo më shumë