Deklarimet

  Emri Sektori Çështja
  Shëndetësi
  Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! I nderuar Kabinet qeveritar, Zëvendëskryeministre, Ministra, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, ju në Kosovë dhe në diasporë, Mirë se u kthyem bashkë në Sesionin vje
  Lexo më shumë
  Shëndetësi
  Të nderuar qytetarë, Kryetar i Kuvendit, Kolegë deputetë, Kabinet i Qeverisë, Zonja dhe zotërinj, Meqenëse është seanca e parë e sesionit vjeshtor të Kuvendit, që në fillim dëshiroj t’ ju uroj të gjithëve punë të mbarë në agjendën që e kemi para ve
  Lexo më shumë
  Shëndetësi
  Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Shumë të respektuar deputetë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, 7 Qytetarë, Kabinet qeveritar, Do të ishte shumë e mirëseardhur që të fillojmë sesionin vjeshtor me punët që na presin dhe me detyrat që i kanë dep
  Lexo më shumë
  Infrastrukturë
  Të nderuar deputetë, Të nderuar qytetarë, Pushtetarë, Bashkëndiejmë me ata që kanë humbur të dashurit e vet. Vonë është thirrja në përgjegjësi, ose në reflektim. Ajo që është më kryesorja, të ftohen qytetarët të vaksinohen dhe po ashtu t’i respektoj
  Lexo më shumë
  Punë të Brendshme
  Të nderuar deputetë, I nderuar kryetar i Kuvendit, I nderuar Kabinet qeveritar, Kryeministri i Republikës në dialog duhet të shkojë për njohje dhe ulëse në OKB dhe kurrsesi nuk mund të shkoni për ta redaktuar të vërtetën e historisë sonë si popull dh
  Lexo më shumë
  Ekonomi
  I nderuar Kabinet qeveritar, Kryeministër, Deputetë, Qytetarë të Kosovës, Siç e do rendi, unë fillimisht u shpreh ngushëllime të gjithë atyre që kanë humbur më të dashurit gjatë pandemisë. Megjithatë, përderisa është detyrë e opozitës t’i poentojë
  Lexo më shumë
  Punë të Jashtme
  Faleminderit, kryetar! Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Të nderuar deputetë, Të nderuar anëtarë të Kabinetit Qeveritar, I nderuar kryeministër, Unë si deputete e Lidhjes Demokratike në Kuvendin e Republikës së Kosovës jam munduar t’i p
  Lexo më shumë