Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Armend Zemaj

Data Sektori Çështja
27/05/2021 Administratë
Kryetar, faleminderit! Paraprakisht ju nuk ishit këtu prezent, por po tentohet, ndoshta nuk e di a është strategji juaja e mazhorancës që zëri i opozitës, sidomos i deputetëve të mos dëgjohet në temat, të cilat janë shumë të rëndësishme, tepër të rën
Lexo më shumë
03/06/2021 Dialog
Faleminderit, kryesuese! E pashë të arsyeshme të presim pak mos kryeministri do të jetë prezent në seancë. Ka qenë vizita e partnerëve, miqve ndërkombëtarë këto ditë dhe sigurisht tema kryesore është dialogu dhe fokusi në dialog. Po nga ajo çka po rap
Lexo më shumë
22/07/2021 Shërbime Publike
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Kryeministër, 12 Është e udhës të thuhet mirë se ke ardhur, me të vërtetë një kryeministër i vendit, i cili mungon për një kohë të gjatë, ndoshta duhet ta kishte arsyen e vet, por e paarsyeshme është mungesa e Qev
Lexo më shumë
12/08/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Kabinet qeveritar, Kryeministër, Kolegë deputetë, Do të dukej e pandershme, mbi të gjitha do të tingëllonte subjektive të shprehim kritikat, fyerjet, etiketimet edhe në aspektin intelektual, profesional, moral, mbi
Lexo më shumë
20/09/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Shumë të respektuar deputetë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, 7 Qytetarë, Kabinet qeveritar, Do të ishte shumë e mirëseardhur që të fillojmë sesionin vjeshtor me punët që na presin dhe me detyrat që i kanë dep
Lexo më shumë
04/10/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Më lejoni të potencoj një fakt, i cili përkundër gjendjes së vështirë pandemike, të cilën e ka kaluar Kosova dy vjetët e fundit dhe po kalon, por ngritjen edhe të vigjilencës së vazhdueshme që duhet ta kemi sa i përke
Lexo më shumë
25/11/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Kryeministër, Të nderuar kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, Sot kur pothuajse i gjithë rajoni është përfshirë në një rritje të numrit të rasteve me COVID-19 dhe po ashtu vendet evropiane kanë marrë masa kufizuese p
Lexo më shumë
24/12/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Ministra prezentë, Të nderuar kolegë deputetë, Qytetarë të Republikës së Kosovës, Në fillim të mandatit tim si ministër i Shëndetësisë u ballafaqova me një kërkesë të ndërprerjes së punimeve në Spitalin Pediatrik Ki
Lexo më shumë
09/02/2022 Shëndetësi
Faleminderit, nënkryetare e Kuvendit! Në emrin tim personal, kësaj radhe, edhe për ta reduktuar kohën, më mirë në mungesë të pranisë së Qeverisë. Ishte njëlloj arsyetimi paradite, që ishte shpejt e njoftuar, por pasdite ku është ministri i Shëndetës
Lexo më shumë
14/07/2022 Shëndetësi
Faleminderit kryetar i Kuvendit! Të nderuar kolegë deputetë, Kryeministër, Të gjithë ju të pranishëm, Kosova gjatë ditëve të fundit është duke u përballur edhe me rritje të jashtëzakonshme të numrit të të infektuarve me virusin dhe duke u bazuar n
Lexo më shumë
07/07/2022 Infrastrukturë
Faleminderit, nënkryetare! Pak a shumë në vazhdën e asaj që e tha kolegu parafolës, edhe pse Kosova është e përgjithshme për neve dhe interesi i qytetarëve duhet të jetë për të gjithë në mënyrë të barabartë. Shqetësimi i njëjtë ka të bëjë me magjis
Lexo më shumë
26/05/2022 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Të nderuar kolegë deputetë, Qytetarë të Republikës së Kosovës, Desha ta ngre një shqetësim, i cili ka disa ditë në Republikën e Kosovës që më shumë se 1 200 profesionistë shëndetësorë, staf mbështetës dhe personel i ang
Lexo më shumë
28/04/2022 Energji
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Në fakt, ndoshta ndonjëherë edhe prej së keqes krijohet njëfarë imunizimi, ose një tendencë që t’i mbulojmë skandalet, të cilat nuk janë interes, jo i individit, ose i një qeverie, po i vetë shtetit të Republikës së Koso
Lexo më shumë