Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Rrezarta Krasniqi

Data Sektori Çështja
24/06/2021 Shëndetësi
Faleminderit kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Çdo ditë e më shumë Qeveria Kurti dhe njerëzit e saj po e dëshmojnë atë që vazhdimisht e kemi thënë se ardhja e tyre në pushtet është e dëmshme për vendin dhe qytetarët, interesin
Lexo më shumë
22/07/2021 Dialog
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Kryeministër, qysh të shkoj takimi me Vuçiqin, po ju pyes, sepse juve nuk po ju bie ndërmend që të bashkëpunoni me opozitën e të respektoni institucionin e Kuvendit të Republikës
Lexo më shumë
18/11/2021 Financa
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Janë bërë afërsisht 9 muaj që nga koha kur ka ardhur në pushtet kjo qeveri dhe ende nuk ka marrë asnjë vendim të vetëm që do të përmirësonte jetën e qytetarëve të vendit. Duke e l
Lexo më shumë
30/06/2022 Infrastrukturë
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Në këtë seancë plenare dua t’i ngre disa shqetësime që kanë të bëjnë me jetën dhe sigurinë e qytetarëve të Vushtrrisë. Fillimisht, dua të ngre shqetësimin e bashkëvendësve për munges
Lexo më shumë
28/03/2022 Ekonomi
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Desha ta ngre një shqetësim lidhur me të dhënat e një hulumtimi të nxjerrë nga PIPOS, të cilin besoj se edhe ju e keni parë, ku gjysma e qytetarëve janë shprehur të interesuar të larg
Lexo më shumë