Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Bekë Berisha

Data Sektori Çështja
26/04/2021 Punë të Brendshme
Ora policore është logjikë e kontrollit, jo logjikë e mbrojtjes së shëndetit publik. Po i vendosim policët si kujdestarë politikë, po i maltretojmë pa asnjë efekt. Largojeni orën policore dhe lejojeni qarkullimin e lirë!
22/07/2021 Infrastrukturë
Mirëmëngjesi, të nderuar deputetë! Kabinet qeveritar, Qytetarë të Kosovës, Media, Po ashtu, vëllezër e motrat tona nga diaspora që janë sot me neve. Sot unë i kam dy pyetje dhe dilema shqetësuese që janë të pranishme në vendin tonë për disa ditë.
Lexo më shumë
02/08/2021 Mjedis
Të nderuar deputetë, I nderuar kryetar, Unë së pari e falënderoj Qeverinë për sukseset në Japoni që i kanë sjellë tri medalje Kosovës, edhe trajnerit gjithashtu. 12 Unë e kam një shqetësim me keqpërdorimin e ujit që po ndodh gjithkund nëpër Kosovë,
Lexo më shumë
06/08/2021 Mjedis
Faleminderit, kryetar! Të nderuar deputetë, Është aktuale kjo çështja me zjarret nëpër Kosovë. Kemi folur shpesh për zjarrfikësit, për AMEnë, por për zjarrfikësit nuk mjaftojnë tash fjalë. Duhet ndihmë direkte nga Qeveria. Për shembull, statusi, paga,
Lexo më shumë
04/10/2021 Punë të Brendshme
I nderuar kryetar, Të nderuar deputetë, Ne posa kemi dëgjuar për këtë operacion, duke menduar që është me të vërtetë në të mirë të Kosovës, menjëherë kemi dalë në përkrahje të Policisë së Kosovës, shtetit të Kosovës, të Kosovës. Dhe, çfarë doli nga k
Lexo më shumë
22/02/2022 Punë të Brendshme
: I nderuar kryetar, Të nderuar deputetë, Unë sot jam në foltore për një kërkesë dhe për një shqetësim të thjeshtë, do të thotë kërkoj të hiqet ora policore. Ora policore nuk po ndihmon në zhdukjen e pandemisë, nuk po e ndihmon menaxhimin e mirë të
Lexo më shumë
24/02/2022 Drejtësi
I nderuar kryetar, Të nderuar kolegë deputetë, U tha këtu disa herë, por nuk është e tepërt edhe një herë që si Kuvend, por edhe në cilësinë e kryetarit të Komisionit Parlamentar të Çështje të Mbrojtjes dhe Sigurisë të dënojmë fuqishëm sulmin e dre
Lexo më shumë