Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Bekim Haxhiu

Data Sektori Çështja
02/04/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Ndonëse me vonesë, pothuajse nga vendet e fundit në Evropë dhe vendi i fundit në rajon, më në fund filloi vaksinimi me vaksina anti-COVID edhe në Kosovë. Ky është lajm i mirë, pasi që profesionistët
Lexo më shumë
06/05/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryesuese! Të nderuar kolegë deputetë, Sot janë dhjetë ditë nga seanca që si Grup Parlamentar i Partisë Demokratike e kemi ftuar për mungesën e vaksinimit në Kosovë. Derisa dhjetë ditë më parë ministri i Shëndetësisë dhe Qeveria trumbe
Lexo më shumë
20/05/2021 Shëndetësi
Faleminderit, i nderuar kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Media, Problemi i vaksinës tani më është diçka që çdo qytetar i Republikës së Kosovës e ka të njohur dhe pothuajse çdo ditë e humb shpresën se mund të sigurohet një kont
Lexo më shumë
07/07/2021 Shëndetësi
: Faleminderit, i nderuar kryetar! I nderuar ministër, Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuar qytetarë, 6 Tani e 16 muaj po përballemi me pandeminë COVID-19 dhe këtu një punë të jashtëzakonshme që nga fillimi i pandemisë e kanë bërë punëtorët shënd
Lexo më shumë
06/08/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar! Kabinet qeveritar, I nderuar kloni i Albinit, Të nderuara media, E para që do të ngre sot si shqetësim është rritja e numrit të rasteve me COVID 19 dhe rrezikut nga varianti DELTA. Kjo do të duhej të ishte alarm për Qeverinë e
Lexo më shumë
12/08/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Situata me pandeminë po shkon drejt përkeqësimit dhe për këtë Qeveria e Kosovës nuk është duke u angazhuar si duhet, nuk po i bëhet vonë. Nuk është brengë e kësaj Qeverie pandemia,
Lexo më shumë
24/12/2021 Shëndetësi
Faleminderit, i nderuar kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Situata me pandeminë COVID19 në muajin e fundit në vendin tonë ka qenë me tendencë të rritjes, po ishte e qetë. Mirëpo, rreziku për përkeqësim të situatës i paralajmëruar nga ekspertët shën
Lexo më shumë
09/02/2022 Shëndetësi
Faleminderit, kryetare! Të nderuar kolegë deputetë, Kabineti qeveritar edhe në këtë seancë të re nuk është prezent. Unë mendoj që përveç situatës energjetike dhe shqetësimit të madh të qytetarëve, këto ditë dhe muajin e fundit situata pandemike në K
Lexo më shumë
28/04/2022 Financa
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Më lejoni që sot të adresoj dy shqetësime në këta tre minuta kohë. Siç e dini, në dy vjetët e fundit kanë qenë vite shumë të vështira për shumë qytetarë dhe shumë familje për shkak të krizave të njëpasnj
Lexo më shumë