Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

Data Sektori Çështja
22/07/2021 Shëndetësi
Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! I nderuar kryeministër, I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Ju qytetarë të nderuar të Republikës së Kosovës, në veçanti bashkatdhetarë, të cilët këto ditë edhe po e vizitojnë institucionin më të
Lexo më shumë
04/10/2021 Punë të Jashtme
I nderuar kryetar i Kuvendit, Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Qytetarë të Republikës së Kosovës. Më 30 shtator 2021 në Bruksel u arrit marrëveshja, përmes së cilës Kosova arriti përfundimisht të vendosë principin e reciprocitetit në raport me Se
Lexo më shumë
07/07/2022 Shëndetësi
Faleminderit, nënkryetare! Të nderuar bashkatdhetarë, Në fjalën time fillimisht shfrytëzoj rastin t’i përshëndes të gjithë bashkatdhetarët tanë që tashmë gjenden në Kosovë pranë familjeve të tyre dhe të gjithë atyre që planifikojnë apo janë duke ud
Lexo më shumë
07/07/2022 Shëndetësi
Faleminderit, nënkryetare! Të nderuar bashkatdhetarë, Në fjalën time fillimisht shfrytëzoj rastin t’i përshëndes të gjithë bashkatdhetarët tanë që tashmë gjenden në Kosovë pranë familjeve të tyre dhe të gjithë atyre që planifikojnë apo janë duke ud
Lexo më shumë
05/05/2022 Shëndetësi
: Shpresoj që opozita nuk do të lodhet me përkrahjen e fjalimeve tona, sepse ne nuk lodhemi kurrë. Prandaj, jemi këtu ku jemi. Sot këtë vit, Një Maji - Dita ndërkombëtare e të drejtave të punëtorëve korrespondon, edhe kjo fjalë e rastit korrespondon e
Lexo më shumë
07/04/2022 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar! Të nderuar ministra, Të nderuar kolegë deputetë, Media dhe qytetarë të Republikës së Kosovës, Më vjen mirë që patëm kohë për shënimin e një dite kaq të rëndësishme, siç është Dita Botërore e Shëndetit, 7 Prilli, dhe unë shfrytëzoj
Lexo më shumë