Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Arbër Rexhaj

Data Sektori Çështja
06/08/2021 Mjedis
Të dashur qytetarë, I nderuar kryeministër Kurti, Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Në këto ditë të nxehta, zjarrfikësit, FSK-ja dhe tani së fundmi edhe Policia e Kosovës janë në krye të detyrës, duke u përballur me fikjen e zjarreve gjithande
Lexo më shumë