Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Fitim Uka

Data Sektori Çështja
03/06/2021 Drejta të Njeriut
Faleminderit e nderuar nënkryetare! Të nderuar kolegë, Një reagim i vonë mund të jetë më i vlefshëm sesa mungesa e reagimit, por ka të ngjarë që as e para dhe as e dyta nuk e zgjidhin problemin. Për dhunën në shkolla, për atë fizike më shpesh e krejt
Lexo më shumë
07/07/2021 Financa
Faleminderit, i nderuar kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, 4 Të dashur qytetarë, Kur ka mjegull, qartësojnë faktet, e kur ka shumë zhurmë, qetësojnë numrat. Prandaj, sot do të flas me numra dhe fakte që portretizojnë 100 ditët e një qeverisjeje n
Lexo më shumë