Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Armend Muja

Data Sektori Çështja
27/05/2021 Ekonomi
I nderuar kryetar! Kabinet qeveritar, Në lidhje me AKP-në dhe në lidhje me ARKEP-in, e para, sa i përket AKP-së. Dje ishim në komision dhe në kuadër të Komisionit për Ekonomi kemi pasur raportin. Aty në kuadër të raportit ne i kemi gjetur disa fakte
Lexo më shumë
03/06/2021 Ekonomi
E nderuar nënkryetare, Kabinet Qeveritar, Të nderuar deputetë, Qytetarë të Kosovës, Unë i kam tri gjetje të shpejta sa i përket nevojës për rishikimin e Ligjit për rimëkëmbje ekonomike dhe këtë po e them duke u bazuar në këto kondita. E para, ësht
Lexo më shumë
20/09/2021 Ekonomi
I nderuar Kabinet qeveritar, Kryeministër, Deputetë, Qytetarë të Kosovës, Siç e do rendi, unë fillimisht u shpreh ngushëllime të gjithë atyre që kanë humbur më të dashurit gjatë pandemisë. Megjithatë, përderisa është detyrë e opozitës t’i poentojë
Lexo më shumë
22/02/2022 Ekonomi
I nderuar kryetar i Kuvendit, Të nderuar deputetë, Kabinet qeveritar, Qytetarë të Kosovës, Ka kaluar pothuajse një vit, sot një vit ka ndodhur transformimi i madh politik. Pas një viti, në mendje të shumë qytetarëve ekziston pyetja nëse janë arritu
Lexo më shumë
14/04/2022 Financa
I nderuar kryetar i Kuvendit! Kabinet qeveritar, Deputetë, Qytetarë të Kosovës, Dje Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për miratimin e një pakoje të re me vlerë prej 100 milionë euro. Me këtë vendim, shkalla është rritur financimi ose transferet sociale d
Lexo më shumë
28/03/2022 Ekonomi
I nderuar kryetar i Kuvendit, Kabinet qeveritar, Deputetë, Qytetarë të Kosovës, Lufta në Ukrainë dhe sanksionet e vëna ndaj Rusisë mund të krijojnë paqëndrueshmëri dhe pasiguri të mëtejme në tregjet ndërkombëtare. Këto zhvillime veçse kanë krijuar një r
Lexo më shumë