Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Shqipe Mehmeti - Selimi

Data Sektori Çështja
11/06/2021 Drejtësi
Të nderuar kolegë deputetë dhe kolege deputete, I nderuar kryetar i Kuvendit, Qytetarë të dashur, Jemi në muajin qershor, kur shënojmë ditët e çlirimit të qyteteve të Kosovës, ashtu sikur edhe çlirimin e gjithë Kosovës dhe largimin e forcave pushtues
Lexo më shumë
28/04/2022 Drejtësi
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, Të nderuar qytetarë, Sot lufta hibride e Serbisë ka mbërritur edhe këtu në Kuvend, për fat të keq e dëgjuat pak më herët. Sikur tani 23 vjet më parë, ushtria dhe policia serbe i kisht
Lexo më shumë