Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Arjeta Fejza

Data Sektori Çështja
07/07/2022 Sport
: Faleminderit e nderuar nënkryetare! Të nderuar ministra, Kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Mbrëmë ishe ceremonia përmbyllëse në lojërat mesdhetare ‘Oran 2022’. Sportistët tanë do të kthehen në shtëpi me medalje ari e bronzi e me përplot sukses
Lexo më shumë
26/05/2022 Kulturë
Faleminderit, i nderuar kryetar Konjufca! Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Artistet dhe artistët e Kosovës kanë dëshmuar se puna e tyre krijuese është në rendin e veprës artistike brenda dhe jashtë vendit, veçanërisht ata të skenës
Lexo më shumë