Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Adnan Rrustemi

Data Sektori Çështja
17/06/2021 Anti-Korrupsion
Faleminderit, kryetar! Të nderuar ministra, Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuar qytetarë, 12 Këtë muaj po dëgjoni ca si shpesh “kapja e institucioneve” apo “pavarësia e cenuar”. Madje, edhe sot në këtë Kuvend, nuk është surprizë kjo, siç thotë
Lexo më shumë
02/08/2021 Punë të Jashtme
I nderuar kryetar i Kuvendit, I nderuar kryeministër, Ministra, Kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Mëngjesi i së mërkurës i 25 korrikut na zbardhi të tronditur nga lajmi për një aksident të rëndë të autobusit me 67 mërgimtarë brenda që po vinin d
Lexo më shumë
30/06/2022 Drejtësi
Faleminderit, kryetar! E nderuar ministre, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Në seancën plenare të Komisionit të Venecias, e cila u mbajt më 17 qershor, u miratua opinioni për koncept-dokumentin për Vetingun dhe draft-amendamentet kushtetue
Lexo më shumë
28/03/2022 Drejtësi
Faleminderit, kryetar! I nderuar ministër, Të nderuar kolegë deputetë, 3E diel, 28 mars 1999 Mëngjesi sapo kishte prekur vendin. Albioni, i cili atëbotë ishte dy vjeç, flinte i qetë, e Shpëtimi, 10 vjeç, sapo kishte filluar të kuptonte pak nga jeta. Asnj
Lexo më shumë