Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Shemsedin Dreshaj

Data Sektori Çështja
07/07/2021 Shëndetësi
Përshëndetje kryetar, Të nderuar kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, Kuvendarë të Kuvendit të Kosovës si dhe qytetarë të Republikës së Kosovës, Sot dua të ngre një shqetësim timin si deputet dhe si profesionist, pra është çështja që ka të bëjë me v
Lexo më shumë
18/11/2021 Financa
Përshëndetje, kryetar i Kuvendit! Përshëndetje, kryeministër! Kabinet Qeveritar, urime për postin! Të nderua deputetë, Unë sot do të flas për një ligj për pensionet kontributdhënëse gjatë viteve të ‘90-ta. Ky projektligj për skemat pensionale të fin
Lexo më shumë
07/07/2022 Infrastrukturë