Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Hydajet Hyseni - Kaloshi

Data Sektori Çështja
30/06/2022 Drejtësi
I nderuar kryetar i Kuvendit, I nderuar kryeministër, Dhe ju të nderuar ministre e ministra të Qeverisë, Të nderuar kolegë deputetë, Zonja e zotërinj, E mora sot fjalën për të risjellë në kujtesën dhe vëmendjen tonë të përbashkët një ditë kthese të his
Lexo më shumë